Açıklama
Ekmeğin tüm faydalarının tadına varmak için, seçkin malzemelerle ve beklentilerinize en uygun ekmek kalıbıyla ekmeği kendiniz yapmak gibisi yoktur. Moule à Pain Moulé, birçok tarife uyum sağlayanlardan biridir.

Zevkleri çeşitlendirin: hecelenmiş veya kestane unu, şekerlenmiş veya kuru meyve, tohumlar… Ve eğer glütensiz bir diyet uyguluyorsanız, bu seramik kalıp, gevşek ekmek hamurunu derin tabanına yerleştirmek için mükemmel şekilde uygundur.

Adı boşuna Pain Moulé değil; fırıncıdaki gibi iyi kalibre edilmiş dilimler kesmenizi sağlayan güzel bir şekil verir. Sandviç ekmeği, çörek ekmeği, İsveç kara ekmeği ve hatta Alman balkabağı ekmeği için mükemmel bir fırın arkadaşıdır… Bu kalıp, refrakter seramiklerimiz sayesinde tüm bu ekmek çeşitlerini basit ve mükemmel bir şekilde yapmanızı sağlar!

Avantajları? İçi sırsız olan kapağı, ekmek pişirmek için gerekli olan nemi yeniden oluşturur. Delinmiş, çok nemli makarnalarda bile tam pişirme ve kuru, gevrek bir kabuk sağlar. Alt kısımdaki oluklar ekmeğin yapışmasını engeller. Son olarak, kapağı ve tabanı, kolayca tutabilmeniz için küçük “kulaklar” ile süslenmiştir.

BUayrıntılar ve ipuçları
  • Uzunluk / Çap 28cm
  • uzunluk 14,5 cm
  • Yükseklik 12cm
  • Uzunluk / Çap (iç) 22cm
  • Genişlik (iç) 12,5 cm
  • Yükseklik (İç Mekan) 7,2 cm
  • Toplam ses 2.21L
  • Ürün ağırlığı 2.24
  • Maksimum sıcaklık 270°C
  • Minimum Sıcaklık -20°C
  • Referans EH349504 0

HR® seramik

Fırın/Dondurucu/Bulaşık Makinesi/Mikrodalga

Kurşun, kadmiyum ve nikel içermeyen seramik

10 yıl garanti

Ek bilgi
Marka

Emile Henry

Değerlendirmeler (0)

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Emile Henry Fırın Kabı Ekmek Baton 28*14,5 cm Kırmızı 345504” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir