Classic Zester için güncellenmiş kulplar Klasik Microplane zester /Peynir Rendesinin bu versiyonu, birinci sınıf yumuşak dokunuşlu bir tutamağa ve çizilmez uç tırnaklara sahiptir. Bu araç, en sert Parmesan Reggiano’yu ve diğer sert peynirleri bile ince dantelli tutamlar halinde rendeler. En sevdiğiniz spagetti ve köfteleri veya Sezar salatasını süslemek için idealdir. Zahmetsiz narenciye kabuğu rendesi için bir limonlu crème brulee’ye veya basit bir salata sosuna doğal tatlar eklemek de harikadır.
Bu premium klasik zester, ünlü şefler, restoranlar ve ev aşçıları tarafından kullanılır. Bu araç, bugün piyasada bulunan tüm çeşnilendirme araçlarını oluşturan orijinal bıçağa sahiptir. En iyi aracı istiyorsanız, işte bu, Microplane, herkesin karşılamaya çalıştığı standarttır. Piyasadaki diğer lezzetlendirme araçları sizi hayal kırıklığına uğratmasın. İnsanlar bu aracın hayatlarını değiştirdiğini söylüyor. Acı beyaz özü değil, sadece kabuğunu elde etmek için turunçgilleri mükemmel derinlikte lezzetlendirin. Çok amaçlı bir alettir ve sarımsak rendelemek, zencefil rendelemek, parmesan peyniri rendelemek için tavsiye edilir. Küçük hindistan cevizi Peynir Rendesi olarak da kullanabilir veya tarçının faydalarını bu aletin üzerine rendeleyerek elde edebilirsiniz.
Ürün Detayları
- Yeniden kullanılabilir koruyucu kapak dahildir
- Daha fazla stabilite için lastik ayaklar
- Yumuşak dokunuşlu ergonomik sap
- Malzemeler: Cerrahi sınıf paslanmaz çelik bıçak. TPE plastik sap
- ABD’de yapılan bıçak, MX’de birleştirildi.
- Ölçüler: 32,5 x 3,50 x 3,00 cm (ızgara yüzeyi: 20,3 x 2,5 cm)
- Neden bu araç için bir tutamaç yok?40001 Zester, demir testeresi çerçevesine sığacak şekilde ahşap törpü olarak tasarlanmış orijinal Microplane araçlarından biridir, bu nedenle hiçbir zaman bu alet için özel olarak bir sap yapılmamıştır.Zester’ı nasıl kullanırım?Sağ elini kullanıyorsanız, limonu (narenciye) sol elinizde, sanki bir kemanın boynuymuş gibi bir tarafı yukarı bakacak şekilde tutun. Microplane® Zester’ı sağ elinize alın ve kesicinin keskin kenarlarının sizden uzağa, limona doğru baktığından emin olun. Aletin düz kenarlarını hafifçe kavradığınızdan emin olun (başparmak bir tarafta, dört parmak diğer tarafta). Şimdi, sanki keman çalıyormuş gibi Zester’ı limonun üzerine vurun. Lezzet üst kanalda toplanır. İşte! İnanılmaz ince lezzet talaşları – artık rendelenmiş parmak boğumları yok! Peynirle kullanmak için, onu bir kasenin üzerine yaymanızı öneririz.
Zest nedir?
Lezzet, bir narenciye meyvesinin rendelenmiş kabuğudur ve Microplane zesterleri bunu çok az bir çabayla yapar ve dişler, öz adı verilen acı olan beyaz ten tabakası ile sonuçlanmayacak şekilde ayarlanmıştır.
Zest’i neden kullanmalıyım?
Lezzet, yemeklere sıvı eklemeden ekstra bir lezzet katar, kalori eklemeden lezzet eklemenin popüler bir yoludur. Lezzet ile de süsleyebilir, renk ve lezzet katabilirsiniz.
Kalın bir lezzet istiyorum – bu araç bunu yapıyor mu?
Bu araç, pişirme ve pişirme için ideal olan ince kabuk soyma içindir. Kaba bir bıçak gibi daha büyük bir bıçak türüyle daha kalın bir lezzet oluşturulabilir veya cannelle bıçağı adı verilen bir süsleme aleti kullanabilirsiniz, genellikle insanlar buna lezzet verir, ancak Microlane’de buna garnitür veya büküm diyoruz.
Bu araç bir gıda koruması ile birlikte mi geliyor?
Bu alet bir gıda koruması için tasarlanmamıştır, Microplane Kesilmeye Dayanıklı Eldiven kullanmanızı öneririz
- Üst raf bulaşık makinesinde yıkanabilir.
- Peynir Rendenizi her kullanımdan hemen sonra ılık suda durulamanızı öneririz. Mümkün olduğunda keskin olmayan taraftan sıkışan parçacıkları çıkarın. Ön kısımda sıkışan parçacıkları çıkarmak için önce aleti ılık suya batırın ve ardından dişlerle aynı yönde fırçalamak için bir temizleme fırçası kullanın.
- Kullanılmadığında bıçak ağzı kapalı olarak saklayın.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.