Palm Saten Medium Biber Mill'in ayırt edici tükürük tasarımı, en iyi 18/10 paslanmaz çelikten üretilmiştir. Ellerde dokunsal hisseden değirmen, CrushGrind®'den incelikten kabaya kolayca ayarlanabilen, üstten doldurulması kolay ve ömür boyu garantiyi güvence altına alan bir seramik mekanizmaya sahiptir.
Değirmen, onu bir biber değirmeni olarak açıkça ayıran siyah bir yaka ve tabana sahiptir. Eşleşen Palm Saten Medium Salt Mill'in beyaz yakası ve tabanı vardır.
Yaklaşık 50g karabiber tutar.
Palm çatal bıçak takımı yelpazesine veya mutfaktan masaya bağımsız parça olarak mükemmel bir ek.
Ürün Özellikleri
Palm Satin Orta Biber Değirmen 18/10 paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve fırçalanmış saten kaplamaya sahiptir.
BOYUTLARYükseklik: 168mm
Genişlik: 70mm
Uzunluk: 70mm
Ürün Kodu: PALSA3427V
Ürün Bakımı ve Nasıl Yapılır Kılavuzları
Tuz ve karabiber değirmenlerinizin dış cephesini temizlemek için kuru bir mikrofiber bez kullanın (daha inatçı izler için dammped ve temizlikten hemen sonra kurutulmuş). İç öğütme mekanizmasını korumak için suda batmaz veya bulaşık makinesine yerleştirin.
Yeni bir baharat eklemeden önce değirmenin seramik mekanizmasını temizlemek:
1. Milllerden mevcut baharatı boşaltın.
2. Değirmene bir çorba kaşığı kaba tuz ekleyin.
3. Öğütücüyü iyiye doğru ayarlayın.
4. Daha fazla tuz çıkmayana kadar öğütün.
5. Değirmenden fazla tuzu çıkarın.
6. Yeni baharat ekleyin.
Değirmenin seramik mekanizmasını derinlemesine temiz temizleme:
1. Gri ayar tekerleğini söktün.
2. Seramik koniyi dikkatlice çıkarın, baharın güvenli bir şekilde yerinde kalmasını sağlar.
3. Koniden gevşek tozu bir bez veya fırça ile silin.
4. Koniyi suda yıkayın.
5. Silecek ve değiştirilmeden önce iyice kurumaya bırakın.